bloeiende plant
  • bloeiende plant
  • jonge plant
  • plug

Darch Freak

€ 29,31

Dit is een vreemde eend in de bijt. Door een spelling van de natuur zijn de patronen die normaal gesproken alleen in de lip zitten ook in 2 bloembladeren aanwezig. Echter in de praktijk hebben we gezien dat als we dit soort vermeerderen niet alle nakomelingen deze tekening in de bloem bladeren overnemen. Als u besluit om een jonge plant te kopen heeft u 50% kans dat de tekening aanwezig is. Anders heeft u gewoon een mooie grootbloemige bruine cymbidium J. Maar wilt u het zeker weten, moet u een plant kopen waarvan de bloemen open zijn.


  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Bloeiende plant: de plant is 5 jaar oud en heeft meerder takken waarvan de bloemen nog gesloten zijn om schade tijdens het transport te voorkomen, echter binnen een maand zullen de bloemen open komen. De standplaats is erg belangrijk, zorg voor een lichte, koele plek. De cymbidium komt van oorsprong uit de koudere gebieden en vooral tijdens de bloei is het belangrijk dat de plant niet te warm komt te staan maar dat er wel voldoende licht is. 


Bloeibare plant: deze plant is ruim 4 jaar oud en is groot genoeg om te kunnen gaan bloeien, echter omdat de cymbidium alleen in de winter maanden bloeit zijn de knoppen nog in ontwikkeling.

Jonge plant: deze plant is 3 jaar oud en heeft een bulbje en 1 of 2 scheutjes. Het zal nog meer dan een jaar duren voordat deze plant kan bloeien.

Plant in 5 cm plug: Dit plantjes is ongeveer 2 jaar oud en is ongeveer 10 cm groot. 

De plantjes die we op verkopen zijn door ons geselecteerd en in de vermeerdering gebracht. Nadat ze 1,5 jaar in een laboratorium zijn opgegroeid komen ze naar onze kwekerij.

 

De plant die u ontvangt kan wat afwijken van de foto.

 

 

Hoogte
50 - 70 cm
Gewicht
2 kg
Bloemkleur
Oranje / Bruin
Bloeitijd
dec-jan
Taklengte
60 - 90 cm
Bloemgrootte
8 - 10 cm

Specifieke referenties

ean13
7442143974962
4 10% Tot € 11,72
8 20% Tot € 46,89
20 25% Tot € 146,53