Cascade Cymbidiums

In de wereld van de orchideeën neemt de Cascade Cymbidium een bijzondere plek in. Waar andere orchideeën al flink zijn doorgekweekt, zit deze soort nog dicht bij zijn botanische voorouders. Het zijn echte winterorchideeën en geliefd door de bijzondere bloeivorm. De bloementakken hangen als een waterval naar beneden waardoor de plant prachtig uitkomt in een plantenhanger of hogere bloempot. De Cascade Cymbidium is een echte eyecatcher in elke binnenruimte, of het nu gaat om thuis of op kantoor. In Azië staat het geven of ontvangen van een Cymbidium symbool voor vriendschap en respect. Lees meer.....

ONS VERHAAL

LZ Orchidee is de enige kweker van Cascade Cymbidiums in Europa. In onze kas van 6000 vierkante meter in het Westland groeien diverse soorten Cascade Cymbidiums. Vanaf oktober tot maart, als de orchideeën in bloei staan, is het hier een zee van kleur. Voor ons is het dan het toppunt van drukte.
We leveren de Cymbidiums aan heel Europa, aan groothandels, maar ook aan particuliere liefhebbers via onze webshop. Wij zijn Leo en Trees Zwinkels, de trotse eigenaars van deze prachtige kwekerij. Lees meer ….