jonge plant
  • jonge plant

Auburn

€ 14,91

De kleur van deze bloem laat zich wat moeilijk omschrijven, geel/groen en dan ook nog wat rode spikkels in de bloembladeren. Maar dit in combinatie met de rode lip is dit wel een prachtige winter kleur. De lange takken hebben erg veel bloemen die mooi uit het gewas komen, zeker als de plant wat ouder wordt.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Bloeiende plant: de plant is 5 jaar oud en heeft meerder takken waarvan de bloemen nog gesloten zijn om schade tijdens het transport te voorkomen, echter binnen een maand zullen de bloemen open komen. De standplaats is erg belangrijk, zorg voor een lichte, koele plek. De cymbidium komt van oorsprong uit de koudere gebieden en vooral tijdens de bloei is het belangrijk dat de plant niet te warm komt te staan maar dat er wel voldoende licht is. 


Bloeibare plant: deze plant is ruim 4 jaar oud en is groot genoeg om te kunnen gaan bloeien, echter omdat de cymbidium alleen in de winter maanden bloeit zijn de knoppen nog in ontwikkeling.

Jonge plant: deze plant is 3 jaar oud en heeft een bulbje en 1 of 2 scheutjes. Het zal nog meer dan een jaar duren voordat deze plant kan bloeien.

Plant in 5 cm plug: Dit plantjes is ongeveer 2 jaar oud en is ongeveer 10 cm groot. 

De plantjes die we op verkopen zijn door ons geselecteerd en in de vermeerdering gebracht. Nadat ze 1,5 jaar in een laboratorium zijn opgegroeid komen ze naar onze kwekerij.

bloeitijd: december-januari.

Hoogte
50 - 70 cm
Gewicht
2 kg
Bloemkleur
Groen / Geel
Bloeitijd
dec-jan
Taklengte
30-40 cm
Bloemgrootte
5 - 7 cm
Pot
Hoge 14 cm, 2 liter

Specifieke referenties

ean13
7442143973972
4 10% Tot € 10,90
8 20% Tot € 43,60
20 25% Tot € 136,25